ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Παιδότοποι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση παιδότοπων
όλες οι υπηρεσίες

Γλυφιτζούρι

Ο παιδότοπος ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ σας καλωσορίζει στις καινούριες του εγκαταστάσεις, με σκοπό να δώσει ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης στους μικρούς μας φίλους αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα…μεγάλα παιδιά!!!

Σ΄ ένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους μέσα από το ομαδικό παιχνίδι και όλα αυτά υπό την επιτήρηση του έμπειρου προσωπικού μας! 

Με πρωταρχικό μας μέλημα την αγάπη προς το παιδί δημιουργήσαμε ένα χώρο που πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας, υγιεινής. λειτουργικότητας και συμμορφώνεται απόλυτα με τις απαιτήσεις των προτύπων του ΕΛΟΤ.

Έτσι τα παιδιά χαίρονται το παιχνίδι με ασφάλεια χωρίς κανέναν κίνδυνο ενώ οι γονείς μπορούν άνετα να απολαύσουν τον καφέ τους ή το ποτό τους,διαβάζοντας περιοδικό,βλέποντας τηλεόραση ή ακόμα παίζοντας επιτραπέζια για μεγάλους!

Ο παιδότοπός μας διαθέτει προαύλιο χώρο-καφετέρια για τους καπνίζοντες με ορατότητα στον χώρο του παιδότοπου ώστε να έχουν άμεση επαφή με τα παιδιά.
  • Στον χώρο του παιδότοπου απαγορεύεται το κάπνισμα, για το καλό των παιδιών μας
  • Ο χώρος κλιματίζεται
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Παιδότοποι Αθήνα | All rights reserved